Само седмица след като официално навърши 25 години “Камбана” отново тръгна на път. Целта на визитата в Пловдив на 28- ми и 29- ти май беше втората част от проекта Национална мрежа от младежки театрално- дискусионни клубове “Граждани на Европа”организиран от Театър “Цвете” и осъществен с помощта на Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe.            В кукления театър в Пловдив бяха представени изготвените от групите форум- спектакли. Залата на кукления театър се оказа тясна за участниците и публиката, а списъкът с представленията беше ...

           В първата седмица на новата и вече европейска за България 2007г. десетима комисионери от Арт студио “Камбана” взеха участие в обучението по проекта Национална мрежа от младежки театрално- дискусионни клубове “Граждани на Европа” организиран от Театър “Цвете” с подкрепата на Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe. Представители на театралното студио се изявяваха в три различни категории. Едните като асистент- водещи, други като обучаващи се, а трети се нагърбиха с отразяването на събитието!
           В Академията на МВР и в Съдебната палата- София в продължение на 3 уикенда в краят на календарната 2006 година се проведе симулативна ролева игра „Наказателен процес от А до…. Я”            Подобно начинание се състоя за първи път. Целта бе да се разграничат отговорностите на различните институции в процеса на реализацията на наказателната отговорност. Концепцията на играта бе в основата на одобрен проект за финансиране на малки проекти от посолството на Кралство Холандия, по програма „МАТРА КАП”. Идеята бе представена и защитена от „Съюза на съдиите в България”.
Всички Проекти

Календар One for All, All for One...1